Szállodai vendéglátáshoz kapcsolódó eszközöket keresünk

Az MCSSZ több mint 200 csapatában több mint 14 ezer cserkész tevékenykedik, az ország minden megyéjében. Az MCSSZ közhasznú, nonprofit szervezet, üzemeltető cége pedig a Cserkészingatlanok Nonprofit Kft, és így, együtt nagyon hálásak lennénk ha sok szálloda tulajdonoshoz eljutna a kérésünk.

Üzemeltetünk néhány szállást, különböző minőségben és adottságokkal. Azonban közös jellemzőjük, hogy mostanra a szivacsok, ágykeretek nagyon leamortizálódtak, illetve több hasznos bútorral soha nem is rendelkeztünk. Ezért arra gondoltunk, hogy ami már másnak a szálloda üzemeltetésben selejtezendő probléma, az nálunk még jó szolgálatot tehet. Ezzel is segítve picit a dolgok továbbélésének, újrahasznosításának lehetőségét.

Elsősorban 100*200-as matracokat keresünk, nagyjából 60 darabot, mivel ezekhez egy nagylelkű felajánlás útján kaptak ágykeretet, viszont minden más szállással kapcsolatos eszköz, ágynemű, bútor (pl. kis éjjeli szekrény, kis asztal, székek, fogasok, szaniter termékek) is segítségünkre lehet, ami a fiatalok, ill. a hozzánk érkező vendégek komfortját növelhetné.

Lépjetenek kapcsolatba velünk:
György Domonkos
gyorgy.domonkos@cserkeszingatlanok.hu
+36203743609