BiPi Villa

Céges találkozók
Szükséged lenne egy helyre, ami kint van a városból, de ha kell 15 perc alatt ismét a belvárosban vagy?
Szeretnéd a kollégákat kiszakítani a megszokott környezetükből? Ajánljuk számotokra a BiPi Villát, ahol meg tudjátok tartani a megbeszéléseiteket. Nézd meg termeinket!

Nagycsaládos ünneplés
Igazi nagy családoknál sokszor okoz fejtörést, hol lehetne összehívni a családot úgy, hogy mindannyian elférjünk, mégis megmaradjon a találkozás meghittsége, “családiassága”?
Erre a BiPi villa alkalmas helyszín. Nézd meg!

Szálláshely
36 főnek tudunk kényelmes, szálláshelyet biztosítani 2-7 ágyas szobákban. Több napos megbeszélést, nagy meetinget akarsz tartani, de nem akarsz sokat utazni, mégis kiszakadnál a belvárosi forgatagból? Várunk, gyere!

Esküvő
A BiPi Villa alkalmas esküvők és lakodalmak tartására. Elhelyezkedéséből adódóan a Villa népszerű helyszín az ifjú párok körében, hisz ár-érték arányban a Római-part egyik legszínvonalasabb és legkedvezőbb esküvő helyszíne.

Tréning helyszín
Keresed azt a helyet ahol, 70-100 fős indoor vagy akár outdoor trénigjeidet is meg tudod tartani? A kert nagy, tagolt, árnyékos és sík. A terület rendelkezik nagyméretű fákkal, amikre fel tudod applikálni tréning játékod kellékeit, de ha fák közötti sík területekre van szükséged, akkor is mi vagyunk a megoldás. Írj nekünk!

http://bipivilla.hu/