Irodaépületek

A Teleki-Tisza-kastélypark területén, három épületben kínálunk exkluzív környezetben, díszkertre néző helyiségeket, amelyek a főútról könnyedén elérhetőek. Ezek az épületek a kastély történelmi épületegyütteséhez tartoztak, ezért nem bontottuk le, hanem új funkciót kaptak a komplexum részeként. Teljes körű rekonstrukción estek át, megtörtént a teljes belső és külső felújításuk is. Ahol az örökségvédelem megkívánta, eredeti állapotban, de a mai kor igényeinek megfelelően állítottuk vissza az építészeti emlékeket.

Az alábbi részleteket tesszük közzé a bérelhető helyiségekkel kapcsolatban

 • Bérleti díj irányár: nettó 8 Eur / négyzetméter + a négyzetméterre eső rezsiköltség / hó (A bérleti díj megállapítása egyedi megbeszélés alapját is képezi, a bérelni kívánt terek nagyságától, időtartamától függően. Házanként külön víz- és gázmérőóra biztosított.) Az önálló teakonyhával, és/vagy mosdóval rendelkező helyiségek bérlése esetén a négyzetméteráron felül előreláthatólag nettó +5.000 Ft/hó/helyiség díjat számítunk fel, valamint +3000 Ft rezsiköltség hozzájárulást. Nem kizárólagos használat esetén nettó 2.900Ft/hó hozzájárulást kérünk a teakonyha esetében.
  Egybefüggő terek (pl. folyosó, vizesblokk, stb.) bérlése esetén a teljes négyzetméter adódik össze, hiszen ezek kizárólagos használatba kerülnek.
 • Takarítási és minden egyéb egyedi szolgáltatás külön megállapodás alapján történik. Az irodatereket berendezés nélkül, üresen adjuk át, a mosdók – teakonyhák bútorral felszereltek, használatra készek. (Bérlőink számára a lehető legnagyobb szabadságot és legkevesebb központi kötelezettséget szeretnénk előírni.)
 • Díjmentes belső, állandó parkolót minden bérlő számára egyet biztosítunk alapértelmezettként. (Ezen felüli parkolók bérlésére nettó 1500Ft/hó díjért lesz lehetőség szükség esetén.) Természetesen vendégparkolókat díjmentesen biztosítunk.
 • Irányadó tevékenységek: nevelési, oktatási, kulturális, környezetvédelmi, természetvédelmi, állatvédelmi, műemlékvédelmi, hagyományőrző, egészségvédelmi, sport, szociális, gyermek- és ifjúságvédelmi, euro-atlanti integrációs, kisebbségvédelmi területek (természetesen más tevékenységeket is befogadunk).
 • Várható kaució: két havi bérleti díj összege
 • Várható beköltözés: 2017. november
 • A bérlésre vonatkozóan fairplay szabályzat lesz érvényben:
  • A gépkocsibeállók elsősorban munkaidőben történő parkolásra alkalmasak, P+R, vagy több napos folyamatos idejű parkolás nem engedélyezett. Parkolás kizárólag személygépkocsival, vagy motorkerékpárral lehetséges.
  • Fenntartjuk a jogot, hogy az átlagosnál nagyobb ügyfélforgalmat bonyolító vállalkozások esetében plusz resziköltség hozzájárulást kérjünk.
  • A park természetesen séta, séta közbeni megbeszélés céljára használható, de az üzleti célú tevékenység külön megállapodás tárgyát képezi (pl. szabadtéri foglalkozás, irodán kívülre tervezett üzleti tevékenység).

A helyiségek foglalását követően az értékelés során az alábbi szempontokat vesszük figyelembe (elsősorban, de nem kizárólagosan):

 1. Megajánlott bérleti díj nagysága
 2. Bérelni kívánt helyiségek száma (egész épület/több helyiség/egy helyiség)
 3. Szerződéskötés időtartama
 4. Tevékenység
 5. Nagykovácsihoz (vagy a környező településekhez) köthető tevékenység, helyi vállalkozás, helyben lakó személy, vagy a kastély rendezvényfunkcióit kiegészítő, támogató munkakör