Ingatlanok cserkészfelhasználásra

Kedves Cserkésztestvérek! A Cserkészingatlanok Nonprofit Kft. a Magyar Cserkészszövetség 100%-os tulajdonában lévő cégként arra törekszik, hogy az MCSSZ tulajdonában lévő ingatlanokat kezelje, üzemeltesse, piaci alapon értékesítse. Szeretnénk ezeket az ingatlanokat a piaci szereplők mellett ha cserkészek is igénybevennék és ezt elfogadható ár mellett tehessék. Az alábbi oldalon összefoglaljuk az általunk kezelt ingatlanok cserkészhasználatra alkalmas részeit.

Sztrilich Pál Cserkészpark

Általános információk

A cserkészpark nomád körülmények között tudja fogadni a táborozókat, portyázókat.

A Kolorádó Fesztivál utáni héten a terület pihentetése és rekultivációja érdekében kizárólag kisebb volumenű rendezvény, cserkésztábor tartható meg, így minden év január 15-ig, amennyiben cserkészek lefoglalják ezt az idősávot, úgy tudjuk biztosítani a csendes időszakot.

A cserkészpark az utóbbi időben népszerű esküvői helyszín lett, ezért a szezonbeli hétvégék többségén ilyen rendezvények is vannak. Igyekszünk minden időpont tekintetében megfelelő tájékoztatást adni.

A parkban a jurtákhoz, illetve a sátrazáshoz külön igény esetén tudunk biztosítani:

  • fürdési lehetőséget,
  • hűtőt,
  • konyhát,
  • rendezvénytereket.

A Cserkészparkhoz vezető 3 km-es bekötő út erdészeti magánút. Az úton figyelmesen és lassan személyautóval is lehet közlekedni. Az év folyamán nyitva vagyunk, kivéve a téli időszakot (december 15. – március 31.). A park használatához, látogatásához előzetes bejelentkezés szükséges. 

Sátrazás

A parkban sátorban 1000-1500 fő tud aludni, emellett van focipálya, tűzrakóhely, hatalmas területek játékokhoz, de a környező erdők kirándulásokhoz, túrákhoz is nagyszerű lehetőségeket biztosítanak. Egy időben akár 3-4 db 50-100 fős tábornak tudunk megfelelően szeparált területet biztosítani.

Jurták

Jurta sátrainkban 16 fő/sátor elszállásolására van lehetőség, emeletes ágyas elhelyezéssel. Összesen öt jurta áll rendelkezésre, tehát akár 80 főt is be tudunk fogadni egy időben.

Teleki-Tisza Szálló

Általános információk

A szálló épülete kiválóan alkalmas cserkészportyák, képzések megtartására. Mivel belterületen található az épület, ezért a szomszédok nyugalma érdekében a ház körül és úgy általában halkabbnak kell lenni (pl. este nyolc után nem lenne jó ha az épület mellett csatakiáltások harsognának, vagy hangzos zene hallatszódna ki).

Szállás

Szálláshelyünk jelenleg elsősorban csoportokat tud fogadni, szerény körülmények között. A szálló betérő vendégeket nem fogad, kizárólag előre egyeztetett módon lehetséges a szállásfoglalás. 

Szükség esetén legfeljebb 80 főnek egyszerű matracszállás (emeletes ágyak) biztosít alvási lehetőséget.

A szálláshely besorolása: matracszállás.

Terembérlés

Az akadálymentesített földszinti konferenciaterem 100 fő befogadására alkalmas, tetőtéri különterme 40 főre optimalizált, ebédlőjében 80 fő kényelmét tudjuk biztosítani. Az ebédlőhöz egy egyszerű konyha is tartozik, így akár helyben is lehet étkezést előkészíteni, de külső partner által biztosított étkezés megrendelésére is van lehetőség.

A szálló épülete a kastélyparkban található, így a program szabadtéri programokkal is ki tud egészülni.

BiPi Villa

Általános információk

A BiPi Villa a budapesti Római-parton található 500 négyzetméteres L alakú épület, 2000 négyzetméteres saját kerttel, parkolóval (10-12 autó tud a belső parkolóban megállni). Mivel belterületen található az épület, ezért a szomszédok nyugalma érdekében a ház körül az esti időszakban csendben kell lenni. A Villa kertje egy gondozott díszgyep, ezért itt a fű intenzívebb igénybebételére (pl. sátrazás, légvár telepítés, stb.) nincs lehetőség.

A ház leginkább képzések, találkozók megtartására alkalmas.

Szállás

Az emeleten 7 szobában 3-8 ágyas szálláshelyek, 33 fő tud helyben aludni ágyakon (részben emeletes, részben szimpla ágyakon).

Terembérlés

A földszinten 100 és 50 négyzetméteres termeink vannak.

A házhoz tartozó felszerelés:

  • székek
  • asztalok
  • sörpad szettek.

Kapcsolatfelvétel

Cégünk minden megkeresést CRM (központi ügyfélkezelő) rendszerben rögzít, ezért nagy segítség számunkra, ha megkeresésed az alábbi űrlapon keresztül küldöd el számunkra. Köszönjük!